Pályázat

Pályázat

Sajtóközlemény

A JOSZI BAU Kft. technológiai fejlesztése

2022.07.25.

A JOSZI BAU Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság projektje során eszközbeszerzést valósít meg egy darab CLARK GTS30 gáz üzemű targonca vásárlásával. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 8.058.304 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a beruházás megvalósításához.

A JOSZI BAU Építőipari Kft. könnyűszerkezetes lakóingatlanok kivitelezésével foglalkozó gazdasági társaság. Kizárólagos termékünk a "Rapid-ház", amely könnyűszerkezetes, előre szerelt elemekből gyorsan és hatékonyan kivitelezhető. A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében egy CLARK GTS30 gáz üzemű targonca beszerzésére nyert el támogatást, amellyel a gyártáselőkészítő munkálatokat és az építési elemek rakodását tudja hatékonyabban elvégezni. A targonca beszerzésével jelentős kézi erővel végzett munkát tud kiváltani, ezáltal a munkavállalók fizikai terhelése csökken.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 8.058.304 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 11.511.863 forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a gyártási folyamatokat gyorsabban tudjuk elvégezni, ezáltal hatékonyságunk és kapacitásunk is nő.

A beruházás tervezett megvalósítása 2023.12.29-ig tart. A projektről bővebb információt a lenti elérhetőségen kérhetnek.

További információ kérhető:

Szibilla László Balázs

Telefon: +36207771616